Dəstək
Hesabı necə silmək olar?
- 1Tətbiqi açın və Profil tabına keçin
- 2Səhifənin ən aşağısına sürüşdürün
- 3«Hesabı sil» yazısına toxunun
- 4Təsdiq üçün xanaya HESABI SİL yazın və təsdiqləyin
- 5Hesabınız dərhal silinəcək. Paylaşımlarınız, şərhləriniz, yüklədiyiniz şəkillər və məlumatlarınız da silinir — bu əməliyyat geri qaytarıla bilməz.